H De Mariha Nichiro Group stond met een grote stand (234 vierkante meter) op de beurs in Barcelona. In totaal twintig bedrijven uit Azië, Europa, Amerika en Australië hadden onderdak op de groepsstand, waaronder Seafood Connection (Urk).
H De Mariha Nichiro Group stond met een grote stand (234 vierkante meter) op de beurs in Barcelona. In totaal twintig bedrijven uit Azië, Europa, Amerika en Australië hadden onderdak op de groepsstand, waaronder Seafood Connection (Urk). Seafood Connection

Volle bak op 's werelds grootste visbeurs

Bemanningen in Barcelona vol aan de bak

BARCELONA – Het was druk vorige week dinsdag, woensdag en donderdag op de visbeurs in Barcelona, Spanje. Dat betekende dat de standbemanningen vol aan de bak moesten op deze grootste visbeurs ter wereld. Gelukkig waren de stands over het algemeen ruim bemenst, getuige de bemanningsfoto’s die op verzoek van Visserijnieuws zijn gemaakt, met Mariha Nichiro Group als onbetwiste koploper. De algehele indruk van de deelnemende exposanten: goede organisatie, druk en hoge kwaliteit van de bezoekers. Kortom: een uitstekende beurs.

H Sea Fresh showde onder andere retailconcepten: Pure Fish, Easy as Fish en Grill ’n Fish. Van links naar rechts: Albert Hoekman, Jelle Kramer, Albert Ras, Jan Tiemen Hakvoort, Pieter Brands, Theressa Hakvoort, Sjoerd Ras, Kornelis Ekkelenkamp, Riekelt Snoek, Klaas Brouwer, Willem Bakker en Maarten Dijkhuizen.
H Sea Frozen deelde een stand met NorthSeafood. Van links naar rechts: Arjan van Eerde, Bertus Zelhorst, Jan Kendzierski, Jan Kramer, Feddo Veenstra, Marc Lauber, Heleen Berends, Maarten van de Beek en Margarita Gurianova.
H Het standpersoneel van W. van der Zwan & Zn. heeft even tijd voor een foto. Boven Niels Zwijnenburg, Inge van der Kroon en Merel van de Zwan en vooraan Anne van der Zwan en Monica Davids.
H Osprey Fish benadrukt het familieverhaal en de keten van eigen vangst tot bord. Op de foto Leendert Hakvoort met zoon Tiemen en Willem de Boer, samen met hun agenten Laura Giavazzi (Italië) en Manuel Lopez (Spanje/Frankrijk).
H De bemanning van Urk-Export. Van links naar rechts: Fokke-Tjeerd van den Berg , Klaas Schrijver, Arie de Vries, Louw Post, Jacob Wakker en Jan Pasterkamp.
H Dayseaday-team, van links naar rechts: Jelle van Veen, Untaru Sorin, Bogdan Manoliu, Ana-Maria Bala, Klaas van Veen, Niek Egas, Roelof van der Meulen, Hendrik van Veen, Klaas-Willem Koffeman, Kim Wouters Nguy?n, Frank Morren, Jonathan Kramer, Louw Post, Jacob van Veen en Iede Nentjes.
H In stand van Krijn Verwijs, van links naar rechts: Marnix Vandermaesen, Liesbeth Adam, George Holmyard, Bram Verwijs jr, Eva Verwijs,  Bram Verwijs sr, Caroline Verwijs, Joost van Noort en Thibault Oosterbosch.
H Fernando Knosp, Frans Kegge, Thimoty Zeegers en Jan Willem Sipma in de stand van AMfish.