Afbeelding
Johan Seijbel

17-19 mei in Evenementenhal Gorinchem

Maritime Industry weer als vanouds


GORINCHEM – De beursorganisatie van Maritime Industry maakt zich klaar voor de komende editie op 17, 18 en 19 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Daarbij breidt Maritime Industry ook uit door voor het eerst gebruik te maken van Next Level, de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem.


,,Het geduld van onze exposanten, partners, bezoekers en onszelf is behoorlijk op de proef gesteld. De laatste editie van Maritime Industry dateert alweer uit 2019. Vanwege welbekende redenen moesten we de beurs meerdere keren verplaatsen. Het is de hoogste tijd om weer samen te komen en vooruit te kijken. We proeven in de gesprekken met de sector dat de behoefte om elkaar weer live te zien groter dan ooit is. De maritieme sector heeft allesbehalve stilgezeten”, zegt Malou Weststrate namens Maritime Industry.

Het thema van deze zestiende editie is transformatie in de binnenvaart. Het roer gaat om, overigens geldt dat voor de hele scheepvaart. Door de uitbreiding biedt de vakbeurs nog meer ruimte aan de toekomst, met exposanten op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen en elektrisch varen. In de congreszaal op Next Level wordt het kennistheater ingericht, waarbij iedere dag een thema centraal staat, te weten; ondernemen, zero emissie en digitalisering.

Enkele standhouders: Abato Motoren, ADS Van Stigt, Alle Pumps Holland, AMW-Marine, ABC, Axxaz Marine, Blokland Non Ferro, Brinkmann & Niemeijer, Centa, Damen, De Boer Marine, De Waal, Desmi, Dromec, EOC, Gerwil Crewing, Haisma, Hoenderop, Kooiman Group, Leemberg, Maaskant, Marble, Marin, Nova College, Piet Brouwer Elektrotechniek, Pon Power, Promarin, Radio Holland, Rabobank, Reikon, Reintjes, Rhigo, ROC Friese Poort, Rubber Design, De Flux, SIP Marine, STC Group, Straathof Controls, Urk Maritime, Van Gemert Scheepsschroeven, Van Leeuwen, Verhaar Omega, Veth Propulsion, VCU, VSTEP, Wärtsilä,

Maritime Industry is op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.maritime-industry.nl.

Afbeelding