Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Tweedaagse beurs Holland Fisheries Event:

Waar zakendoen vanzelfsprekend is

URK - De achtste editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland op 5 en 6 oktober 2018 in Urk staat voor de deur. Dé Nederlandse visserijbeurs staat onder de exposanten bekend als een beurs waar je zaken kunt doen.

Holland Fisheries Event is erg in trek bij bedrijven uit binnen- en buitenland. Met minder dan een half jaar te gaan tot oktober is de beursvloer op enkele stands na volledig uitverkocht. ,,We hebben nog vijf stands vrij. Zelfs onze nieuwe zaal die we deze editie erbij plaatsen is al bijna vol”, vertelt Paula van der Woude van de beursorganisatie. ,,We krijgen dagelijks vragen van bedrijven over de mogelijkheden. Samen met mijn collega Caroline Melissant zoeken we voor de exposanten een mooie plek op de beursvloer uit, regelen alle extra’s zoals lunch, diner, aankleding, verlichting tot informatie over overnachtingsmogelijkheden.”

De beurs staat onder de exposanten bekend als een beurs waar je zaken kunt doen. ,,De bezoekers die op onze tweedaagse beurs afkomen zijn voornamelijk de eindbeslissers binnen het bedrijf. Op de vorige editie in 2016 werden er tientallen orders gesloten en getekend in de stands. We zijn een echte vakbeurs, waar we trots op zijn!” vertelt een trotse Klaas-Jelle Koffeman, voorzitter van Stichting Visserijdagen Urk die initiator is van Holland Fisheries Event.

 

Flynth-paviljoen

Flynth adviseurs en accountants is opnieuw hoofdsponsor van Holland Fisheries Event. De A-zaal, waarin de hoofdsponsor al enkele edities zichzelf groots presenteert, krijgt de naam Flynth-paviljoen. Een paviljoen waar Flynth met bedrijven gerelateerd aan het Masterplan Duurzame Visserij, zoals Padmos en Hoekman Shipbuilding, zullen uitpakken en de laatste innovaties en de nieuwste plannen op het gebied van visserijondernemerschap zullen presenteren.

Een vakbeurs waar veel eindbeslissers lopen is ook uitermate interessant voor stichtingen, verenigingen en starters actief in en voor de vissector. De beursorganisatie biedt speciaal voor stichtingen, verenigingen en starters aantrekkelijke stands en/of statafels om zichzelf te presenteren.

 

De Koningshof Party & Events

Voor de vierde keer wordt De Koningshof Party & Events in Urk omgebouwd tot beursvloer met zeven zalen en ruimte voor meer dan honderd exposanten uit de visserij- en de maritieme sector. Uit binnen- en buitenland. De beursorganisatie ziet een opvallende toename van internationale bedrijven die graag hun producten en diensten presenteren aan de Nederlandse visserijsector.