Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Officiële opening kantoor Rederscentrale op 11 februari

Terug op het oude/nieuwe nest

OOSTENDE – De Rederscentrale is terug in Oostende. De feestelijke opening van het nieuwe onderkomen aan de Hendrik Baelskaai is op zaterdagmiddag 11 februari. Vanwege de sloop van het oude onderkomen en de bouwtijd van het nieuwe onderkomen op vrijwel dezelfde locatie aan de kaai, heeft de belangenorganisatie voor de Vlaamse visserijsector de afgelopen drie jaar kantoor gehouden in Zeebrugge. Eind november vorig jaar is het nieuwe kantoor in Oostende al betrokken. De Rederscentrale heeft de beschikking over 225 vierkante meter. De eigen etage is onderdeel van een groot kantoorpand.

Op de foto de volledige bemanning van de Rederscentrale, met van links naar rechts directie-assistente Céline Van den bosch, voorzitter Urbain Wintein, directeur Emiel Brouckaert, financieel en administratief coördinator Marc Vieren, assistente projectcoördinatie Jasmine Vlietinck en projectcoördinator Sander Meyns.