Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Woensdag 28 december open dag visserijklanten

QuantiParts opent verkoopbalie

ZWOLLE - QuantiParts, de onderdelenleverancier voor klassieke motormerken, biedt nu de mogelijkheid om onderdelen af te halen vanuit het magazijn in Zwolle.

Om de visserij beter te bedienen is het vanaf januari 2017 mogelijk motoronderdelen direct af te halen bij de verkoopbalie van het centrale magazijn van QuantiParts. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. De gemiddelde orderprocestijd zal minder dan één uur bedragen, aldus marketingmanager Theo van der Heide. Deze service is eventueel na overleg ook op zaterdagochtend beschikbaar.

Het afhaalpunt wordt officieel geopend tijdens een open dag op woensdag 28 december voor genodigde visserijklanten die varen met Stork Werkspoor en Deutz-motoren. De open dag met achtergrondinformatie en een rondleiding door het magazijn is van 10.00 tot 13.00 uur aan de Hanzelaan 95.

Ondanks de internationale naam is QuantiParts in Nederland gevestigd. De historie gaat terug naar 1827, het jaar waarin het bedrijf Werkspoor in Amsterdam werd opgericht.

Jaren later werd het toenmalige Stork-Werkspoor Diesel overgenomen door de Finse motorfabrikant Wärtsilä. QuantiParts is sinds 2015 een zelfstandig bedrijf geworden, als dochteronderneming van Wärtsilä, en gespecialiseerd in de levering van onderdelen en technische ondersteuning voor Stork Werkspoor Diesel motoren en de destijds overgenomen serviceactiviteiten voor motormerken zoals Bolnes, Deutz, Sulzer A/S motoren, Poyaud, Crepelle en SACM.