Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Van de KNRM terug naar de viswereld

Post locatiemanager visafslag Den Oever

DEN OEVER - Visafslag Hollands Noorden heeft Johannes Post (57) uit Vrouwenpolder in Zeeland benoemd als nieuwe locatiemanager van haar vestiging in Den Oever. De benoeming gaat op 1 januari 2019 in.

Post is sinds dertien jaar werkzaam bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij als beroepsschipper van het station Neeltje Jans. Daarvoor was de geboren Nieuwedieper meer dan 25 jaar actief in de visserij, onder andere op de kotters HD 30, HD 31 en HD 32.

,,Met de benoeming van Johannes Post is ons team in Den Oever weer op sterkte”, verklaart afslagdirecteur Pim Visser. Johannes Post voegt toe: ,,Ik ga weer terug naar de visserij, ik heb zin in de uitdaging in Den Oever. Mijn ervaring bij de KNRM kan ik daarbij goed gebruiken.”

De afgelopen drukke maanden is het in organisatorisch opzicht improviseren geweest in Den Oever. Visser spreekt daarom zijn waardering uit voor de enorme inzet van de vaste medewerkers en de oproepkrachten, die alles op alles hebben gezet om de enorme stroom aan garnalen te verwerken. ,,Dat is goed gelukt, ook omdat het nieuwe gebouw voor zijn taak bleek berekend. Maar een gebouw kan nog zo goed zijn, de mensen moeten het werk doen’’, aldus Visser, die er aan toevoegt trots te zijn op de Oeverse ploeg.