Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Veiling maandag 7 mei

Opbrengst Meischol voor Mercy Ships

URK – De opbrengst van het eerste kistje Meischol is dit jaar voor Mercy Ships. De veiling is maandagmorgen 7 mei.

Mercy Ships is een organisatie met een duidelijk doel en missie: in navolging van Jezus hoop en genezing brengen bij de allerarmsten in de wereld, omdat ieder mens kostbaar is. Heel concreet gaat het om geld voor de operatie van kinderen met staar en misvormde benen, operaties die 250 tot 2.500 euro kosten.

Voorzitter Klaas Jelle Koffeman van de Stichting Visserijdagen Urk: ,,Ik hoop dat we met een geweldige opbrengst honderden kinderen weer een mooie toekomst kunnen geven.’’ De veiling vindt plaats op maandag 7 mei vanaf 11.00 uur in de veilinghal van de Visveiling Urk. De achterliggende jaren bracht de scholveiling voor het goede doel steeds meer dan honderdduizend euro op.

Uitnodiging

Niet alleen bedrijven uit de visketen, maar ook andere ondernemers worden uitgenodigd deel te nemen aan de veiling van de Meischol voor het goede doel. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de ochtend van maandag 7 mei vanaf 10.30 uur langs komen op Westwal 2.

Voor meer informatie:  www.mercyships.nl