Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Negen kalenders Flying Focus

Op verzoek meer stormfoto’s

DEN BURG – De twinrigger PD 43 ‘Annegina’ tijdens storm in het Stortemelk siert de cover van de nieuwe Visserijkalender 2020 van Flying Focus.

Herman IJsseling van het maritieme luchtfotobedrijf Flying Focus brengt voor komend jaar negen kalenders uit. Naast de al jaren bekende Visserij- en Scheepvaartkalender, die voor de 27ste keer verschijnen, kan er ook gekozen worden uit de Wadden-, Texel-, Binnenvaart-, Offshore-, Galewarning- , Lighthouse- en Tug&Workboat-kalender. De Visserijkalender geeft een gevarieerd beeld van de visserijvloot in actie, met deze editie op veler verzoek veel stormfoto’s. Zo zijn er foto’s van de TX 36, UK 195, Z 35, KW 145, GO 26, PW 447, NG 12 en SC 35. Maar ook een geweldige sfeerfoto van de UK 146 tijdens krabbenvisserij. De kalender wordt compleet gemaakt met de TX 43, de nieuwe WR 50 en de GO 23.

De kalenders zijn uitgevoerd met grote foto’s en begeleidende teksten in Nederlandse en Engelse of Duitse taal. Het formaat van de kalenders is 30x38 centimeter en ze bevatten twaalf maandbladen. De winkelprijs is 18,50 euro. Bij aanschaf van vijf of meer exemplaren geldt een korting. Zie: www.flyingfocus.nl

Kalender Flying Focus