Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Voor elkaar zorgen in corona-tijden

Neem een visje voor een ander mee

SCHEVENINGEN - Het Nederlands Visbureau is een winkelactie gestart: Voor wie neem jij vandaag een visje mee?

In deze moeilijke tijden wil het Nederlands Visbureau de vishandelaren graag extra ondersteunen. De actie is enerzijds een oproep om gezond te blijven eten, en anderzijds een antwoord op de oproep van premier Rutte om goed voor jezelf en ook goed voor elkaar te zorgen. Wie nu voor zichzelf een gezond visje koopt bij de visdetaillist, wordt aangemoedigd om ook een visje mee te nemen voor grootouders, de buren of anderen in de omgeving die met deze geste blij gemaakt kunnen worden.

Voor de visdetaillist is een promotiepakket beschikbaar, bestaande uit een poster (voor winkelruit of stoepbord) en stickers. Deze sticker kan worden geplakt op de eigen tasjes of verpakking, en men kan op deze sticker zijn eigen naam invullen en de naam van de ontvanger. De promotiematerialen zijn verspreid onder diverse groothandels om aan detaillisten te kunnen verstrekken. Individuele aanvragen kunnen naar de webshop van het Nederlands Visbureau: https://www.webshop-visbureau.nl/../actiepakket-zorg-een-beetje-voor-elkaar.

Overigens kunnen ook horecaondernemers deze actiematerialen gebruiken. ,,Nu veel ondernemers afhaalmenu’s aanbieden is het immers heel attent om ook voor iemand anders een lekkere vismaaltijd mee te brengen’’, aldus directeur Agnes Leewis van het Nederlands Visbureau. Ondernemers die deze actie mede willen ondersteunen met deze materialen, kunnen zich richten tot het Nederlands Visbureau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-3369655).