Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Tiende editie Holland Fisheries Event

Groter, professioneler, internationaler

URK – De tiende editie van de visserijbeurs Holland Fisheries Event op Urk heeft afgelopen vrijdag en zaterdag tussen de 3.000 en 4.000 bezoekers getrokken. Zeker de laatste jaren is de beurs flink gegroeid, met op deze editie 25 procent meer exposanten dan de voorgaande, en geprofessionaliseerd. Onder de honderd exposanten waren ook bedrijven uit België, Spanje, Denemarken, Noorwegen en zelfs de VerenigdeStaten.

Drukte in de stand van WNL Marine Electronics. In het midden Riekelt Bakker (UK 48), achter hem WNL-directeur Pieter Postma, en in het gevolg Bakker’s kleinzoon Riekelt Hogerwerf en vrienden. Wie de jeugd heeft…Drukte in de stand van WNL Marine Electronics. In het midden Riekelt Bakker (UK 48), achter hem WNL-directeur Pieter Postma, en in het gevolg Bakker’s kleinzoon Riekelt Hogerwerf en vrienden....

De visserijbeurs werd vrijdagochtend geopend met een strijdvaardige peptalk door CDA-Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik. Masterplan Duurzame Visserij (MDV) verzorgde op beide beursdagen een goed bezocht seminar, waarop Jaap Luchies, visserijexpert van hoofdsponsor Flynth, geïnteresseerden bijpraatte over de afgelopen drie jaar en de toekomst van MDV, in cijfers en resultaten.

Schippers van de Jaczon-kottervloot ronden vrijdagavond hun beursbezoek af. Van links naar rechts Robin Dekker (SCH 45), Jan de Boer (OD 1), Daniël Caljouw (toekomstig schipper ARM 33, waar hij ook eerder schipper op is geweest) en fleetmanager Eric van Linden.Schippers van de Jaczon-kottervloot ronden vrijdagavond hun beursbezoek af. Van links naar rechts Robin Dekker (SCH 45), Jan de Boer (OD 1), Daniël Caljouw (toekomstig schipper ARM 33, waar...