Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
‘Ons doel? Vis eten makkelijk maken!’

Freshly Fish lanceert visbox

URK - Nederlanders eten gemiddeld vier kilo vis per jaar. Tijd om daar verandering in te brengen, vinden de Urker ondernemers Tim Brouwer, Sjoerd Ras,Hendrik Kramer en Albert Ras. Om visconsumptie thuis toegankelijker en makkelijker te maken, introduceren zij een nieuw concept: de Freshly Fish visbox.

,,De visbox is maandelijks online te bestellen en bevat verse, gemarineerde, panklare vis’’, vertelt Tim Brouwer, één van de initiatiefnemers. ,,De visbox is ontzettend gevarieerd, maandelijks wisselt de inhoud. Nederlanders maken daardoor niet alleen kennis met bekende vissoorten als zalm en schol, maar kunnen ook genieten van tonijn of roodbaars. Daarnaast is de vis schoongemaakt en gemarineerd. Men hoeft de vis alleen in de oven te schuiven! We hopen op deze manier Nederlanders te laten ontdekken hoe lekker, gezond en gevarieerd visproducten zijn.’’

Variatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn drie belangrijke speerpunten van Freshly Fish. ,,Iedere maand stellen we een unieke visbox samen, vol verrassende visproducten in marinades, gebaseerd op keukens uit diverse landen. De vis is duurzaam gekweekt en onze Noordzeevis wordt gevangen door het MDV 1 schip. De vis wordt na de vangst direct verwerkt in de visbox, de producten die onze klanten krijgen, zijn dus verser dan vers!’’

De mannen van Freshly Fish. Van links naar rechts: Sjoerd Ras, Tim Brouwer, Albert Ras en Hendrik Kramer. Sea Fresh doet de visverwerking. SPIKKER verzorgt de communicatie en marketing.De mannen van Freshly Fish. Van links naar rechts: Sjoerd Ras, Tim Brouwer, Albert Ras en Hendrik Kramer. Sea Fresh doet de visverwerking. SPIKKER verzorgt de communicatie en marketing.

Nu met korting!

Om de lancering van Freshly Fish te vieren, krijgen alle klanten deze maand 10 euro korting op de visbox! Bestel nog vóór dinsdag 26 maart 2019 op www.freshlyfish.nl en profiteer van deze lanceringsactie. De visbox wordt maandelijks op een vast moment geleverd. Kijk voor meer informatie op de website van Freshly Fish.