Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Ondertekening sponsor- en samenwerkingscontracten

Flynth blijft hoofdsponsor Holland Fisheries Event

URK – De elfde editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland vindt plaats op 2 en 3 oktober 2020 op Urk. Flynth adviseurs en accountants erkent het belang van de vakbeurs en is ook nu weer hoofdsponsor van Holland Fisheries Event.

Namens de Stichting Visserijdagen Urk, initiator van Holland Fisheries Event, waren voorzitter Klaas Jelle Koffeman en penningmeester René Offenberg aanwezig bij de ondertekening van de sponsor- en samenwerkingscontracten. Projectmanager Paula van der Woude gaf voor de ondertekening met veel plezier de laatste stand van zaken: het Flynth-paviljoen is al helemaal verhuurd en het tentpaviljoen is op een enkele stand na ook verhuurd.

Opnieuw gaat de stichting met plezier de samenwerking aan met Henk de Boer van De Koningshof Party & Events waar voor de vijfde keer de beurs zal worden opgebouwd. Samen met De Boer is gekeken hoe de organisatie aan de groeiende vraag kan voldoen. Met de extra paviljoens op de beursvloer van de komende editie kan de organisatie meer dan 115 exposanten ruimte bieden om zich te presenteren.

,,Wij willen de sector in voor- en tegenspoed steunen, daar past ook dit sponsorcontract voor het HFE bij’’, zegt Auke Hoefnagel van Flynth. Ondernemers staan vaak voor moeilijke keuzes. De adviseurs en accountants van Flynth hebben de kennis en kwaliteit om hierin te begeleiden.