Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Crowdfunding fotoboek Gerard Wagemakers

Een podium voor de visserman

AMSTERDAM – Een weekje mee met de GO 26 leverde Gerard Wagemakers genoeg schitterend fotomateriaal op voor een fotoboek. ,,Vijf dagen mocht ik met ze mee de zee op en heb ik mogen meemaken onder welke omstandigheden en met welke discipline zij werken. Wat een bijzonder en intens leven en werk. Met dit fotoboek wil ik de visser graag een podium geven, want naar mijn idee verdient hun harde werk en manier van leven deze aandacht’’, aldus Wagemakers.

Om het boek te kunnen realiseren werkt Wagemakers met crowdfunding via de website www.voordekunst.nl/devisser. Voor 19 euro kan men zich hier inschrijven voor het boek, met formaat 24 x 34 cm en met hardcover. Op de website worden ook andere opties aangegeven. Wagemakers (50), zoon van een binnenvaartschipper, heeft recent een carrière-switch gemaakt. Na werkzaamheden in andere branches is hij in december 2016 afgestudeerd aan de Fotoacademie en werkt nu als fotograaf.