Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
7 februari: Netwerkbijeenkomst

Ambassadeurs voor Noordzeevis uit Scheveningen

DEN HAAG/SCHEVENINGEN – Stichting Noordzeevis uit Scheveningen organiseert dinsdagavond 7 februari een netwerkbijeenkomst inclusief afsluitende borrel in de Oude Rokerij aan de Dr. Lelykade.

Tijdens de eerste bijeenkomst van 2017 zal directievoorzitter Jaap Wielaart van Rabobank Regio Den Haag de betrokkenheid van de bank bij de stichting toelichten. Ook worden de eerste ambassadeurs van de Stichting Noordzeevis uit Scheveningen geïntroduceerd.

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen (voorheen Stichting Scheveningse Vis) heeft als missie om Noordzeevis geliefd te maken. Afgelopen najaar is een nieuw bestuur gekozen. Met een nieuwe website en een communicatie toolkit is het de bedoeling om enerzijds de Scheveningse visketen te versterken en anderzijds de visconsumptie te bevorderen.

De organisatie ziet graag nieuwe gezichten om Noordzeevis uit Scheveningen sterker te kunnen maken. De netwerkbijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur. Graag aanmelden! Dat kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.