Afbeelding
Seijbel Photography

Maritime Industry

Algemeen

GORINCHEM – Van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 mei vindt in de Evenementenhal in Gorinchem weer de vakbeurs Maritime Industry plaats. 

Op de vloer van deze vakbeurs voor de maritieme sectoren, met name de binnenvaart, vooralsnog 281 Nederlandse bedrijven, dertien Duitse, elf Belgische en enkele bedrijven uit Zwitserland, Denemarken, Slowakije en Roemenië. 

De beurs gaat gepaard met een uitgebreid lezingenprogramma, met thema’s als pensioenen, digitalisering en subsidieregelingen. Het Career Event is open op 24 mei tussen 13.00 en 18.00 uur.

Netwerken kan overal op deze beurs, en zeker ook in de nieuwe Scheepsbar; een oudhollands café met een maritiem tintje en het geluid van een zeemanskoor. Tijdens de beurs zullen ook fondsen geworven worden voor stichting De Eendracht, die met de gelijknamige zeilschoener jongeren, kansarmen, zieken en ouderen wil laten genieten van een vaartochtje. 

De beurs is alle drie de dagen open van 13.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie en het kennisprogramma : www.maritime-industry.nl. 

(Foto: Seijbel Photography)