Afbeelding
Visserijnieuws

Inschrijving Maritieme Hackathon

Algemeen

URK – Inschrijven voor de Maritieme Hackathon op het Holland Fisheries Event op Urk is nog steeds mogelijk, tot en met 26 september.

Wageningen University & Research en ROC Friese Poort nodigen professionals en studenten van binnen en buiten de maritieme sector uit om in het kader van de visserijbeurs op Urk (vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober) te werken aan oplossingen voor een duurzame maritieme sector. Ieder team richt zich op een van de vijf uitdagingen (challenges): vistechniek, marktgericht vissen, voedselwinning op zee, data aan boord en techniek/ontwerp. Op zaterdagochtend 8 oktober worden de oplossingen per team op de beursvloer gepresenteerd. Een jury zal de oplossingen beoordelen en het winnende team de prijs uitreiken.

Meer informatie over de Maritieme Hackathon en (gratis) aanmelding is te vinden op www.farmhack.nl/maritieme-hack. Inschrijven kan tot en met 26 september aanstaande. Echter, deelname aan het pre-event op 20 september op het ROC Friese Poort in Urk wordt zeer aanbevolen. Bij belangstelling daarvoor graag opgeven op uiterlijk 18 september!