Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Eerste fase vrieshuis: 18.000 palletplaatsen

Agro Merchants op Maasvlakte geopend

ROTTERDAM - AGRO Merchants heeft het nieuwe vrieshuis op de Maasvlakte in gebruik genomen. Vorig jaar februari startte Agro Merchants met de bouw van dit vrieshuis, en onlangs werd de eerste fase voltooid. Hiermee voegt de Agro Merchants Group 18.000 palletplaatsen koel- en vriesopslagruimte toe aan haar capaciteit en kan het diverse logistieke diensten aanbieden.

In het nieuwe vrieshuis wordt vlees en vis opgeslagen, en tevens is er een Veterinary Border Inspection Point (BIP), dat eerder bij Coldstore Wibaco in Barendrecht was ondergebracht. Het vrieshuis kan in een tweede fase nog eens 18.000 palletplaatsen realiseren.

Met de nieuwe uitbreiding van haar netwerk in dit havengebied van Rotterdam en recente uitbreidingen in Spanje en de VS heeft de AGRO Merchants Group inmiddels 56 faciliteiten in negen landen in Europa, Aziƫ en Noord- en Midden-Amerika, waaronder Coldstore Urk.