Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Tilly Sintnicolaas

Nieuwe manager Nederlands Mosselbureau

YERSEKE/DEN HAAG - Tilly Sintnicolaas is per augustus benoemd tot manager van het Nederlands Mosselbureau.

Sintnicolaas wordt verantwoordelijk voor de planontwikkeling en uitvoering van de strategische marketingcommunicatie voor Zeeuwse mosselen. De mosselsector kiest - na het vertrek afgelopen voorjaar van de twee vaste communicatiemedewerkers - voor een flexibele invulling van de activiteiten van het Nederlands Mosselbureau. Vanaf mei was Sintnicolaas al als interim aan de slag om de start van het seizoen in goede banen te leiden.

Tilly Sintnicolaas, van 2000 tot 2006 directeur van het Nederlands Visbureau, is tijdens haar dienstverband bij het Visbureau altijd betrokken geweest bij de mosselpromotiecampagnes. Zij is hierdoor goed bekend met het product, de markt en de sector. Sintnicolaas zal de werkzaamheden voor de mosselsector combineren met het werk dat zij via haar marketingcommunicatiebureau Bureau van Sintnicolaas doet voor andere klanten.

Het Nederlandse Mosselbureau is het gezamenlijke pr-bureau van de PO-Mosselcultuur en vereniging ‘De Mosselhandel’. Het budget is met ingang van 2016 bijkans gehalveerd, van anderhalf miljoen euro naar 8 ton.