Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Visgroothandel trekt in bij horecagroothandel

Q-vis overgenomen door HANOS

DEN HAAG – Visgroothandel Q-vis uit Den Haag is overgenomen door HANOS. Per augustus verhuist het personeel naar de HANOS-vestiging Den Haag-Delft, waar voortaan de productie plaats zal vinden en van waaruit de klanten van HANOS en Q-vis beleverd worden.

Q-vis was gevestigd op een industrieterrein aan de Westvlietweg in Den Haag. ,,Daar zijn we uit ons jasje gegroeid. Er was geen ruimte meer voor groei’’, zegt directeur-eigenaar Dennis Voorbergen van Q-vis, die na de overname leiding blijft geven aan het team van Q-vis en de nieuw ontstane visafdeling van HANOS Den Haag-Delft. Deze vestiging (de zesentwintigste) van de horecagroothandel aan de Kleveringweg (aan de A13) werd vorig jaar nieuw geopend.

Voorbergen benadrukt dat de klanten dezelfde service zullen blijven krijgen: ,,’s Ochtends van de afslag, ’s middags in de keuken, en het kaartmanagement, waarbij we adviseren over de productkeuze, blijft behouden. De flexibele levering van maandag tot en met zaterdag wordt uitgebreid met de mogelijkheid om op zondag bestellingen af te halen.’’

HANOS op zijn beurt haalt volgens vestigingsdirecteur Frans Kieftenbeld met Q-vis het ambacht en de kennis van ‘een van de beste visspecialisten uit de regio’ in huis. ,,Door de bundeling van krachten kunnen we de klanten van onze vestiging een breder assortiment bieden’’, aldus Kieftenbeld.