Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Drie broers Haasnoot nemen Brand Seafood over

Invasie van Katwijkers in Eindhoven

EINDHOVEN – Brand Seafood uit Eindhoven is in andere handen overgegaan. De broers Corleen, Wouter en Michiel Haasnoot hebben als nieuwe eigenaren hun werkplek verhuisd van Katwijk naar Eindhoven.

Tot begin dit jaar werkten de broers Haasnoot (zonen van Leen Haasnoot) nog bij het familiebedrijf Haasnoot Vis in Katwijk. Over hun plotselinge vertrek willen ze niet veel kwijt. Verschil van inzicht over de te volgen koers van het snel veranderende Haasnoot Vis/Polaris is in ieder geval een van de redenen geweest om het bedrijf te verlaten.

Niet lang daarna diende zich de mogelijkheid aan om het reeds 65 jaar bestaande Brand Seafood over te nemen van de vorige eigenaar (Seafood Connection uit Urk). Door deze overname zijn de broers direct weer actief in de markt, met een uitgebreid assortiment aan haring en verse vis en –diepvriesproducten voor de visspecialist.

Het merendeel van de klanten van de Eindhovense visgroothandel is gevestigd onder de grote rivieren en in de grensstreek met België en Duitsland. De afnemers worden beleverd met eigen transport en vaste chauffeurs.