Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
SEG in de startblokken

Holland Paviljoen op Brusselse beurs vol

SCHEVENINGEN – Voor het derde jaar op rij faciliteert het Nederlands Visbureau nieuwe stijl het Holland Paviljoen op de Seafood Expo Global (SEG). Met 13 bedrijven is het paviljoen inmiddels gevuld.

Eind april is het weer zover. Van 26 tot en met 28 april vindt in Brussel de grootste visvakbeurs ter wereld plaats, ook dit jaar weer in het Brussels Exhibition Centre. Reeds vorig jaar juni zijn de uitnodigingen verstuurd aan de Nederlandse bedrijven om deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de SEG 2016. Op een oppervlakte van 375 vierkante meter staan straks 13 bedrijven, die gebruik maken van de mogelijkheid om zich op deze beurs te presenteren in een opvallende, en duidelijk herkenbare presentatie onder Nederlandse vlag.

Maar het Nederlands Visbureau doet meer. De bescheiden stand van het Visbureau zelf fungeert op de beurs als servicedesk voor niet alleen de deelnemers aan het paviljoen, maar ook voor de beursbezoekers. Voor specifieke vragen over het Holland Paviljoen kan men altijd contact opnemen met communicatie-projectmanager Iris Bakker-van der Drift via 070 33 69 654.

In het Holland Paviljoen staan: Anna Royal Dutch Caviar, Bertus Dekker, BML Foodgroup Holland, Cuisine de Paysan, Fishmasters, Foppen, Haasnoot Fish Group inclusief Polaris, Neerlandia, Platvis Holland, Roem van Yerseke, Swinkels Snackery & Backery en Visscher Seafood. Elders op de beursvloer zijn  straks nog 37 andere Nederlandse bedrijven te vinden.

Op de afzonderlijke beurs Seafood Processing Global staan de volgende Nederlandse bedrijven: Innotec, Control Union Certification, Coppens International, Dolav, Electro Abri, IBTrade food machines, Max Aarts, Murre, Recom, Soldidpack, Sealane Coldstorage, Tramper, Volta Belting Europe en Westpack/Hubregtse. En uit België onder meer: Steen, Strapex, Cretel, Marelec en Polysto.