Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Garnalentransport

Deal Vebatrans en M.J. van Oosterhout

URK – Vebatrans neemt het garnalentransport naar Harlingen over; M.J. van Oosterhout gaat in charter rijden voor Vebatrans BV.

Directie en management van de Urker garnalenafslag Harlingen, Mark-Jan van Oosterhout en Dubbele Bakker van Vebatrans BV zijn blij te kunnen mededelen dat er één centraal aanspreekpunt komt. Van Oosterhout, de afgelopen jaren het vertrouwde gezicht voor garnalentransport van schepen die op de auto naar Harlingen lossen, heeft de logistiek geheel overgedaan aan Vebatrans. Van Oosterhout Transport beëindigt zijn bedrijf niet, maar gaat met twee auto’s verder als charter en zal dus een vertrouwd gezicht op de havens blijven.

,,Deze stap is gemaakt om de (garnalen)visserij in veranderende (markt)omstandigheden blijvend breder en efficiënter van dienst te kunnen zijn. Vebatrans, net als afslag Harlingen FSSC22000 gecertificeerd, heeft een groot en flexibel netwerk en is gespecialiseerd in het logistiek ontzorgen van de visserij. Garnalenvissers kunnen nu langs de hele kust van België tot Denemarken ontzorgd worden en gebruik maken van ons logistieke netwerk’’, aldus Dubbele Bakker.

Op de foto: Mark-Jan van Oosterhout (links) en Dubbele Bakker in de nieuwe hal van Vebatrans.