Wilt u een abonnement afsluiten, nieuws doorgeven, een advertentie plaatsen of online adverteren in Visserijnieuws? Klik dan hier.
Zomerspecial Nederlands Visbureau

(Gour)met elkaar

SCHEVENINGEN - Het Nederlands Visbureau presenteert de zomerspecial: ‘(Gour)met elkaar - gezond met vis’. Deze posteractie voor de winkelvloer met bijbehorende consumentenbrochure geeft antwoord op de oproep van de overheid om de komende zomervakantie vooral met elkaar in eigen land door te brengen vanwege de coronacrisis.

,,Wij stimuleren consumenten om ‘lekker thuis, lekker gezond en lekker lokaal’ te eten. Veel mensen eten meer dan voorheen bewust gezond om een goede weerstand te hebben. Dat vis gezond is, behoeft geen betoog. De gourmet-special staat vol tips en inspiratie met visrecepten en is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij visspecialisten’’, aldus Agnes Leewis van het Visbureau.

Deze actie volgt op de eerdere campagne ‘Voor wie neem jij een visje mee?’, nadat het kabinet iedereen opriep om vooral een beetje voor elkaar te zorgen in deze crisisperiode. De campagne is mede ondersteund door het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij als alternatief voor een groots evenement.